Logo
افزایش سود رستوران
افزایش سود رستوران

شش سوال جادویی برای افزایش سودآوری رستوران

افزایش سود رستوران

همانطور که می‌دانید هزینه های کلی به دو دسته هزینه های ثابت مانند هزینه اجاره، هزینه استهلاک ساختمان و ماشین آلات و هزینه های متغیر مانند هزینه مواد اولیه ، هزینه دستمزد مستقیم پرسنل و هزینه ضایعات تقسیم می‌شود. راهکار جادویی در افزایش سودآوری رستوران کاهش هزینه‌های متغیر از طریق کاهش هزینه مواد اولیه می باشد. ممکن است در ابتدا این راهکار خیلی جادویی به نظر نرسد اما قبل از اینکه به سادگی از این مساله گذر کنید یک کار مهم انجام دهید...

ادامه مطلب

سه نکته حیاتی برای قیمت گذاری غذا در رستوران و فست فود

افزایش سود رستوران

جالب است بدانید طبق یک آمار موثق در سال 1396 حدود 850 رستوران ،فست فود و کیترینگ در تهران در اولین سال فعالیت خود به دلیل عدم توجه و توانایی در قیمت گذاری و محاسبه سود، کسب و کار خو را تعطیل کرده‌اند. اشتباه مشترکی که معمولا در بدو تاسیس یک واحد رستورانی انجام میشود آن است که ابتدا هزینه مواد اولیه یک غذا را محاسبه می‌کنند و درصد سود دلخواه را به آن اضافه میکنند(مثلا 40 درصد) و از این طریق قیمت محصول خود را تعیین می‌کنند. اشتباهی واضح در بحث قیمت گذاری که نتایج اسف ناکی را برای کسب و کارشان به بار می‌آورد. فراموش نکنید که قیمت گذاری محصولات به عوامل مهمی گره خورده است...

ادامه مطلب